Fogyni szeretnék

Az ok, amiért meghízunk nagyon egyszerű: több kalóriát viszünk be a szervezetbe, mint amennyit eléget a nap során és a hormonrendszerünk össze van kuszálódva.

Azt, hogy mennyi kalóriát égetünk el, sok minden befolyásolja:

  • alváshiány
  • stressz
  • rossz anyagcsere (gyakran hormonális egyensúlyhiány)
  • pajzsmirigy alulműködés (nem termelődik elegendő pajzsmirigy hormon)
  • gyógyszerek mellékhatása (egyes vérnyomás- és gyulladáscsökkentők, béta-blokkolók, fájdalomcsillapítók, diabéteszgyógyszerek, pszichiátriai szerek, antidepresszánsok, fogamzásgátlók)
  • emelkedett inzulint szint miatti gyulladás
  • endokannabinoid hiány


Te mitől nem tudsz lefogyni?!

Hogy ezt kiderítsük javaslok egy teljeskörű komplex szűrővizsgálatot amiből kiderül mi áll a háttérben!

Autofágia

Az autofágia a szervezet egy olyan folyamata amikor is a sérült, mutált, elhasználódott sejteket egészségesekkel helyettesíti. Ami védelmet nyújthat a mentális leépülés (időskori elbutulás, demencia, parkinson, alzheimer) ellen is!

2016-ban ennek kutatásáért kapott Oszumi Josinori Nobel-díjat! 

Ezután lett népszerű az időszakos böjt is amely szintén beindítja az autofágia folyamatát, azaz a sejtek szétszedik és kitakarítják a felesleges, beteg, mutált vagy működésképtelen elemeiket. A már nem hatékony vagy rosszul működő sejtszervek, fehérjék és különféle törmelékek eltüntetésével, lebontásával új sejtalkotók jönnek létre és ismét közelebb juthat a sejt az optimális működéshez. S ha a sejt egészséges akkor a szervezet is! S akkor beindul a fogyás...

Időszakos böjt = reggeli koktél

Bevallom amíg nem találtak rám a FitLine koktélok én sem tudtam tartani a 8 órás időablakot. Ez a kihagyom a reggelit nem működött nálam, falásrohamok gyötörtek. Viszont ezek a koktélok mindent tartalmaznak amire szüksége van a sejteknek így a kieszem a hűtőt effektus is elmúlt. Maradt viszont a heti -1kg.

Ha szeretnéd Te is kipróbálni -10% kedvezménnyel és ingyenes szállítással, lépj be a FitLine Klubba és fedezd fel a jutalmak és előnyök világát!

Soltész Mónika +36 20 36 37 330
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!