Egészséget szeretnék

Ha életedben felborul a harmónia (fájdalom, betegség üti fel a fejét) az egy jelzés, hogy valamilyen hiány van, rosszul táplálkozol vagy éppen nem vagy jelen az életedben! Eljött hát az idő, hogy megadd amire szüksége van a testnek, a léleknek és a szellemnek... együtt... egyszerre.

Álláspontom szerint betegség, mint olyan nem létezik. Ezért azon dolgozom, hogy az emberek ne a betegség útját, hanem az Egészség Útját járják és testileg, lelkileg, szellemileg és energetikailag egy teljes egészséges létet tudjanak elérni. Vallom, hogy csak egészséges emberekkel lehet egy egészséges társadalmat létrehozni.

Segítem a jelenlegi paradigmaváltást (változást hozni a világban) gyógyszermentes alternatívákkal amivel az emberek vegyszerek és mellékhatások nélkül találhatnak megoldást a problémáikra. VideoTéka

Eszközeim: állapotfelmérés, asztrológiai tanácsadás, funkcionális táplálkozás, CBD, Mofetta, meditáció, túra, önismereti séta, egészségklub stb.

Az egészség és a betegség közötti út kétirányú. A betegségből ugyanúgy vissza lehet jutni az egészség felé, ha megtesszük a megfelelő lépéseket!

Soltész Mónika +36 20 36 37 330
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!