Fogyni szeretnék hasról

Akkor a kavitációs zsírbontást és a rádiófrekvenciás bőrfeszesítést imádni fogod! 

10 alkalom -10cm!

Az ultrahangos kavitációs zsírbontás az egyetlen olyan kényelmes és fájdalommentes módszer, amely lehetőséget ad arra, hogy a test különböző területein kialakult makacs zsírlerakódásait feloldjuk. Ez az alakformáló testkezelés megfelelő terápiával kiegészítve, rövid idő alatt kisebb ruhaméretet, és formásabb alakot eredményez. Fontos megemlíteni, hogy a combokon és a fenéken lévő narancsbőrös részeket is kezelhetjük ezzel az eljárással.

Nemcsak a hölgyeket, hanem férfi vendégeinket is várjuk! Ints búcsút a sörhasnak, úszóguminak az ultrahangos zsírbontással! 

 Bejelentkezés és időpontegyeztetés:
 06-20/36-37-330

Tudod hol tárolja a szervezetünk a zsírokat?

A zsír nem pusztán egy réteg a bőr alsó részében a szövetek közök, hanem zsírsejtek sokasága és a zsír a sejtek belsejében tárolódik. A különböző hatásokra ezek a sejtek veszik fel, vagy adják le a zsírt. Ezek a sejtek nagy mértékben képesek kitágulni, megnőni vagy összemenni. Egyetlen zsírsejt több százszorosára képes megdagadni az eredeti méretéhez képest. Így zsírsejtjeid még jobban híznak, mint Te, amikor hízol. A fogyókúrák, az anyagcsere fokozó készítmények, krémek csak a zsírt hajtják ki a sejtekből, amik bármikor képesek azt újra visszaépíteni, ha a zsírvesztést okozó hatás megszűnik. Ezek a módszerek tehát a zsírsejtek számának csökkentésére nem alkalmasak. 

Az utrahangos kavitáció magát a zsírsejteket tünteti el!

Soltész Mónika +36 20 36 37 330
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!