RezgésTerápia

Már a régi korok bölcsei is tudták (de a jelenkor tudósai is igazolják) fizikai testünket atomok alkotják, melyek meghatározott frekvencián rezegnek. S emellett energiájuk is van. 

Dr. John M. Ortiz amerikai zeneterapeuta hasonlatával élve, mintha testünkben egy egész szimfónia zengene, mintha minden szervünk együtt muzsikálna

Ha egészségesek vagyunk, a zenekar jól szól, a zene harmonikus, és örömünket leljük benne. Azonban ha akár csak egyetlen hangszer is hamisan szól, úgy az az a zene már nem fog tetszeni, mivel diszharmonikussá válik. A negatív érzelmek, testi betegségek diszharmóniát eredményezhetnek.

Terápiás hangvilla

Hamar világossá vált, hogy testünk biokémiája azonnal megváltozik, ha megszűnik a harmónia. Ezen az állapoton sokféleképpen lehet segíteni, többek között a hangok, rezgések erejével. Olyan hangokkal és rezgésekkel, melyek szinte áthangolják a testet. Mondhatnánk úgy is: egészségre hangolják a testünket. A hangoknak nagy ereje van.

A kvantumfizikai állapotfelmérés is a test alapvető rezgéseit térképezi fel és jelzi az eltéréseket. A terápiás hangvilla pedig a hangok rezgésével/energiájával áll az egészség szolgálatában.

zűrzavarból a békébe 

Mint ahogyan a zongorát is időnként szükséges behangolni, hasonlóképpen a testünket is behangolhatjuk az egészséges működésre. A terápiás célra készített hangvillák olyan rezgési energiát közvetítenek, melyek figyelemreméltó hatást gyakorolhatnak testünkre, lelkünkre, szellemünkre egyaránt. A hangvillák használatával ugyanis testünk biokémiája azonnal megváltozhat, működése harmonikus egyensúlyba kerülhet, előnyös hatást gyakorolhat az idegrendszerre, izomzatra, szerveinkre. Testünk másodpercek alatt ellazulhat, mélyen relaxált állapotba kerülhet. 

Akik rendszeresen használják a terápiás hangvillákat, olyan tapasztalásokat szerezhetnek, amelyek mindeddig rejtve maradtak előttük: rezgéseik elősegítik a jó egészség megtartását vagy könnyebbé tehetik annak visszaszerzését. 

Otto (Osteophonic) hangvilla

A csontokba történő rezgések továbbítására használják ezt a 128 Hz rezgésű hangvillát. 

A kezelés következtében csökken a test feszültsége, javul a vérkeringés és az energiaáramlás. 

Hatására gyorsan elérhető a mély, kikapcsolt és ellazult állapot. 

Meglepő módon az alacsony frekvenciájú rezgéseknek van a legerőteljesebb fájdalomcsillapító hatásuk. Így a csontok, izmok, ízületek, szövetek gyógyításában kiemelt szerepet kap ez a frekvencia.

Mi mindenre jó a 128 Hz?!

  • fájdalomcsillapításra
  • görcsök enyhítésére
  • ízületi merevség megszüntetésére és mozgékonyságának fokozására
  • izomlazításra

Továbbá harmonizálja a szimpatikus és a paraszimpatikus idegrendszert. Szabályozza a testünkben termelődő nitrogénoxid mennyiségét, ezáltal javítva a sejtek közötti kommunikációt.

RezgésTerápia Hangvillával

A hangvillaterápia egy nagyon gyengéd hangkezelési módszer gyerekek és felnőttek számára egyaránt fizikai, lelki kényelmetlenség megszüntetésére. Biztosítja a test ellazulását, regenerálódását, harmonizálja a testet és a lelket, feloldja az olyan fizikai blokkokat, mint a feszültség, migrén, tartós megfázás, sérülések, gyulladások. Enyhíti a fájdalmat, ellazítja az izmokat, aktiválja a sejteket és újra harmonikus áramlásba hozza az energiacsatornákat. Gyakran már egyetlen kezelés után egyértelmű különbséget érezhető. 

Mindennek van egy alapvető rezgése

Még az érzelemnek is. Ha rá tudunk hangolódni a magasabb frekvenciákra, pl szeretet, ősbizalom stb. Ha szervezetünk vibrációja szinkronban kerül ezekkel a frekvenciákkal, úgy egészségesebbekké kiegyensúlyozottabbaká válhatunk, sőt erősítjük a magunkkal és mindenséggel, egy-s-ég-gel való kapcsolatunk. Több fajta, különböző frekvenciájú hangvilla létezik, amelyet a test különböző pontjaihoz érintve, vagy az aurában rezegtetve, mint egy hangszert úgy hangolja át energetikai rendszerünk illetve testünk erre a frekvenciára. Gyógyítva testet és lelket (mély ellazult állapotba segítve minket), közben pedig öngyógyító folyamatainkat inaktiválja.

Az egyetemes harmónia rezonanciája

256 Hz és 384 Hz magasságú rezgésekkel ez a hangvillapáros az egész test "behangolását" szolgálja.

Emlékezteti az elmét és a test energiamezőjét az eredeti, egészséges állapotára. Elősegíti a bal és a jobb agyféltekék harmonikus működését.

Érdekesség, hogy az ókori görögök úgy nevezték ezt a két frekvenciát, mint az igazság szent hangjait... a kínai kultúrában pedig még a mai napig az univerzális harmóniát testesíti meg, amely megteremti a Yin és Yang erők közötti egészséges egyensúlyt... Indiában pedig úgy tartják Shiva 384 Hz rezgéssel "hívja táncba" az életet.

RezgésZónaTerápia

A kéz és a láb is egy-egy térkép, melyeken lévő reflex pontokat megérintve a terápiás hangvillával vissza lehet hangolni egy-egy szervet a harmonikus működés rezgésére. 

A reflexzóna pontok tonizálása nem új keletű technika, 5000-6000 éves múltra tekint vissza.

Az egészséges emberben az életenergia akadálytalanul áramlik, s egyformán oszlik el, de ha hosszabb időre megreked vagy éppen elhangolódik, az egészség veszélybe kerül. A zónapontok visszahangolásával pl az ilyen blokád feloldható és az energiarendszer ismét egyensúlyba kerül. 

A RezgésZónaTerápia szerint mind a kézen, mind a talpon vannak olyan reflexzónák, amelyek egyes testrészek és szervek területeinek felelnek meg. Ezek az egész test kicsinyített képmásai. 

hangterápia + rezgésterápia = RezgésZónaTerápia

Mindannyian tapasztalhatjuk, hogy folyamatosan gyorsuló, mindig többet, gyorsabbat követelő társadalmunk szinte a markában tart bennünket, azaz nehéz kiszállni a mókuskerékből és megállni egy pillanatra. Technikai eszközökkel telezsúfolt életterünkben, a mindennapok stresszes helyzetei és a növekvő kiszolgáltatottság érzése mellett az emberek életében a pihenés, a nyugalom és a lazítás szinte már luxusnak számít. Kevés időnk marad saját belső egyensúlyunk, a belső GU-RU-nk felfedezésére és annak megőrzésére. Nem könnyű életünknek új irányt mutatni, főleg nem az "itt és most"-ban létezni. Ennek eredményeként egyre több ember panaszkodik betegségre, krónikus fáradtságra, kiégésre (a depresszió lassan már népbetegségnek számít) ráadásul drasztikusan nő a gyógyszerfogyasztás és azok mellékhatásai.

A RezgésZónaTerápia a hangvillák segítségével segítheti a szervezet öngyógyító folyamatait. Oldja a stresszes állapotot, javul és elmélyül a légzésünk, erősödik az immunrendszerünk, beindulnak bizonyos gyógyító folyamatok. A rezgések oldják a különféle blokkokat, így megszűnhet a nyak, váll, hát és deréktáji izomfájdalmak okozta diszkomfort, elmúlhat a rendszeres fejfájás. Segítenek az emésztés szabályozásában, rendbe teszik a keringést. Pszichés szinten jó hatással lehet a hangterápia a tanulási nehézségek leküzdésében, javíthatja a koncentrációt és a motivációt.

Tehát ha úgy érezzük, hogy sok stressz ér bennünket, átsuhannak rajtunk a hétköznapok, érdemes a hangterápiát kipróbálni...

Soltész Mónika +36 20 36 37 330
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!